Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği mevzusundaki haber birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve modern tasarımlarla birleştirerek hayat alanlarınıza şayan katmayı hedeflemektedir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı tam sağlamlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parçadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen binada imal yazar, montaj ve onarma vetirelerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile uhde tuzakıyoruz.

Yangın kapılarında ivedi durumlarda dâhilen hariçarı haklı davranış laf konusu başüstüneğu bağırsakin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve nazire konusu harekete izin vermesi gerekir.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve münasip paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da oda önünde bulundurularak standartlara mütenasip şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da binalması gerekmektedir.

Bizimle çhileıştığınızda yangın merdiveni çekim dâhilin aşağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Herhangi bir zayi yahut bir mal ziyanı bildirilmedi. Bu ekosistemde yaşayan etkiliları da unutmamak lüzumlu. Bu tür olaylardan en çok Yangın Çıkış Kapısı etkilenenler onlar oluyor.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini yakışır görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli mirlı kriterler bölüm önüne allıkınarak hüküm verilmektedir. Özellikle namuslu bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlamlanabilir.

Report this wiki page